Over ons

Over ons bedrijf

Wij garanderen gemoedsrust met oplossingen die zorgen voor veilige verbindingen.

Wij streven naar uiterste zorgvuldigheid en uitstekende productie. Dat doen we door onze eigen productie- en R&D-afdeling die betrouwbaarheid en innovatie combineert. De zoektocht naar innovatie stopt nooit! Door onze technische expertise en twintig jaar ervaring zijn wij in staat een betrouwbaar advies te geven in elke situatie van de klant.

BoltSafe biedt meetoplossingen om boutkracht zichtbaar te maken voor diverse industrieën met behulp van compacte sensoren. Deze boutkrachtsensoren zijn ontwikkeld volgens een unieke technologie, zijn eenvoudig in gebruik en leveren nauwkeurige metingen.

BoltSafe team
BoltSafe office
BoltSafe machine

Onze geschiedenis

Het idee van BoltSafe stamt uit 1995. Na jaren van ontwikkeling en onderzoek vonden de eerste sensoren in 2001 hun weg naar de klanten. Een nieuw bedrijf met de naam BoltSafe was geboren. Onze eerste jaren waren succesvol. Onze sensoren werden voornamelijk gebruikt voor belastingtests, om de juiste hoeveelheid koppel of kracht te bepalen. Het nieuws verspreidde zich en in de jaren daarna vonden onze sensoren hun weg naar klanten over de hele wereld. Een groeiend aantal klanten wilde de BoltSafe ook toepassen voor permanente bewakingsdoeleinden. Dit houdt in dat een netwerk van BoltSafe loadcellen wordt aangesloten en in één keer kan worden uitgelezen. Door de jaren heen heeft onze eigen R&D afdeling diverse nieuwe uitleesmogelijkheden ontwikkeld. Tegenwoordig kunnen wij (standalone) systemen, geïntegreerde systemen, draadloze 4G verbindingen en RS-232 converters aanbieden. Onze laatste ontwikkeling is de integratie van Boltsafe in het LoRaWAN netwerk. Onze productiefaciliteit in Beuningen (Nederland) heeft een volledige in-house productie en kalibratie faciliteit. Vandaag de dag worden onze boutkrachtopnemers over de hele wereld gebruikt door een grote verscheidenheid aan klanten. Elke dag worden er nieuwe innovaties in de uitleesmethoden gedaan om onze klanten te helpen nog beter boutkrachtgegevens te verkrijgen.

Onze klanten

BoltSafe is trotse leverancier aan:

Krijg je volgende project gedaan!